• Krevety s pak choi a řapíkatým celerem

    13. června 2018 I Žádné komentáře
    krevety s pak choi a řapíkatým celerem
    Ingredience (pro 1 osobu):
    • avokádový olej (případně jiný, podle chuti)
    • 1 ks menší cibule
    • 1 ks pak choi
    • 2 stonky řapíkatého celeru
    • 20 dkg krevet
    • 1 lžíce citronové šťávy
    • 1 stroužek česneku
    • petrželová nať
    • sůl, pepř aj. koření dle chuti
    Postup:

    Na avokádovém oleji lehce zpěním kroužky cibule, přidám řapíkatý celer pokrájený asi na 1-2 cm plátky, krevety zakapané citrónem, pak choi pokrájené na 2-3 cm proužky, česnek (já jej strouhám na keramickém struhadélku), petrželovou nať a ochutím. Vše krátce orestuji. Vzhledem k tomu, že používám předvařené krevety, celá příprava tohoto jídla mi nezabere víc než 15 minut.