Krevety s pak choi a řapíkatým celerem
13. junio 2018 I No hay comentarios
Ingredience (pro 1 osobu):
- avokádový olej (případně jiný, podle chuti)
- 1 ks menší cibule
- 1 ks pak choi
- 2 stonky řapíkatého celeru
- 20 dkg krevet
- 1 lžíce citronové šťávy
- 1 stroužek česneku
- petrželová nať
- sůl, pepř aj. koření dle chuti
Postup:
Na avokádovém oleji lehce zpěním kroužky cibule, přidám řapíkatý celer pokrájený asi na 1-2 cm plátky, krevety zakapané citrónem, pak choi pokrájené na 2-3 cm proužky, česnek (já jej strouhám na keramickém struhadélku), petrželovou nať a ochutím. Vše krátce orestuji. Vzhledem k tomu, že používám předvařené krevety, celá příprava tohoto jídla mi nezabere víc než 15 minut.